FENOMENE ALE NATURII - Meteorologul de serviciu

 FENOMENE ALE NATURII  Meteorologul de serviciu - fișă de portofoliu -imagini fenomene- clip video       Am învățat la științele naturii despre fenomene ale naturii. Copiii trebuie să urmărească vremea în timpul unei săptămâni. Le-am pregătit un tabel pentru a consemna temperatura, ce precipitații sunt și cât de tare bate vântul. Dacă vă sunt de folos, găsiți materialele aici (tabel, imagini fenomene, clip cu fenomene):  DESCARCA   Mult succes!            Ilona

Brosuri cu litere - clasa pregatitoare


 Brosuri cu litere -activitati pentru copii de clasa pregatitoare


Lucrez la o serie de Brosuri despre litere. Conțin multe activităti distractive: labirinturi, detectivi de litere, uneste punctele, spioneaza, gaseste intrusul, coloreaza, decupeaza, etc și o povestioară scurta cu morala. 
Brosura se realizeaza in 3 pasi simpli:
1. printeaza
2. taie filele pe jumatate
3. capseaza filele
Poate fi folosita format A5, dar arata foarte bine si format A6, ca o carticica de buzunar sau puteți alege anumite pagini sa le folosiți ca fise sau sa le lipiți in caietele de la clasa sau acasă.

           BROSURA LITEREI A - CATEVA PAGINI:





GRATUIT N

Vor fi primele materiale pe are nu le distribui gratis. Le gasiti in magazinul meu, la un pret modic. Sper sa va placa si sa va fie de folos. Succes!
Ilona

Puteti ajunge la magazin prin postarea de pe facebook, de aici:

Săptămâna aceasta vă ofer gratuit BROȘURA CU LITERA N. O găsiți de mâine în magazin.
Mult succes!
Ilona



Comentarii