RETETA SUCCESULUI SCOLAR - 7 ingrediente esentiale

Am pregatit pentru parinti o reteta speciala pentru a-si ajuta copiii sa aiba succes, Reteta are 7 ingrediente esentiale si modul de preparare. Puteti descarca materialul PDF sau PNG de aici:  DESCARCA Mult succes! Ilona  

Un nou inceput - Despre valorile clasei noastre - Prima zi de scoala - clasa a III -a

Un nou inceput - Despre valorile clasei noastre - Prima zi de scoala - clasa a III -a

     🎒 Prima Zi de Școală – Un Nou Capitol de Aventuri! 🎒

       Luni vom da startul unei noi aventuri la școală, înconjurați de entuziasm și curiozitate. Prima zi va fi dedicată valorilor noastre de clasă, care ne vor ghida pe tot parcursul acestui an. Pe tablă, ne vor întâmpina cele 5 creioane mari, fiecare având scrisă o valoare importantă: Bunătate, Perseverență, Curaj, Respect și Responsabilitate . Acestea ne vor inspira în fiecare zi să devenim cea mai bună versiune a noastră. 

       📚 Cartea Valorilor Clasei va fi prezentă, gata să fie completată de toți elevii noștri. Fiecare copil va semna cu entuziasm ”Pactul pentru Educație”, angajându-se să respecte aceste valori și să colaboreze pentru a crea un mediu în care să învățăm și să creștem împreună frumos. Pe bancă vor găsi un post-it pe care vor scrie ce valoare cred ei că poate completa setul nostru. Aceste post-ituri vor fi lipite pe tablă printre creioanele uriașe.

     Pactul va rămâne afișat în clasă pe tot parcursul anului școlar, sper să nu fiu nevoită să le reamintesc prea des promisiunile.😂

        💥Consider că sunt destul de mari să-și poată lua un angajament și mi se pare că va avea un impact mai mare asupra lor dacă îl semnează în prezența părinților.

      🎖️ Ca simbol al acestui nou început, fiecare elev va primi insigna "Pregătit pentru Școală", un mic dar care ne va aminti că suntem gata să înfruntăm provocările acestui an școlar cu încredere și curaj.  Am plastifiat insignele și le-am pus bandă dublu-adezivă pe spate. După ce va semna pactul pentru educație, fiecare elev va primi insigna. 

         Modelul pentru insignă, mesajul, este inspirat dintr-o postare a unei colege, de la sfârșitul anului trecut. Nu mai găsesc postarea și nu am reținut cine era, dacă citește aceste rânduri și își recunoaște ideea, o rog să îmi lase un mesaj, aș vrea să o pomenesc aici și să ii dau credit pentru idee.

        😊Am pregătit  un pact și pentru mine, îl voi citi și semna după ce semnează toți copiii.

        😇 Al treilea Pact este pentru părinți, rog un părinte sau un copil să-l citească. Încă mă gândesc la pactul pentru părinți, am părinți deschiși, dar tot nu sunt sigură dacă să îl folosesc. Voi ce părere aveți? Poate îl las pentru prima ședință. 

          💖Sunt nerăbdătoare să văd cum aceste valori vor prinde viață în fiecare activitate pe care o vom desfășura împreună. Să fie un an plin de învățături, prietenii și, mai presus de toate, aventuri frumoase la școală!

            Puteți descărca materialele despre care v-am povestit de aici: DESCARCATI

 

🌟 Să începem călătoria!🌟An bun, liniștit, cu multe bucurii vă doresc!

                                                                  Ilona

Comentarii